Jenna

Curriculum Vitae

Profiel Jenna Boelaars-Geraets

Ik ben een ervaren vormgever op diverse vlakken. Van webdesign tot grafisch ontwerp van communicatiemiddelen; ik doe het allemaal even graag. Daarnaast heb ik ook een dosis technische kennis, waardoor ik altijd op zoek ben naar uitdagende projecten die grafisch design en techniek combineren.

In mijn jaren als Media Designer heb ik ervaring opgedaan in grafisch ontwerp, huisstijl behoud, responsive websites bouwen en copywriting. Ik ben de afgelopen jaren geheel verantwoordelijk geweest voor alle communicatie-uitingen, teksten en het webdesign van mijn werkgever. Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen wat een bedrijf wil uitstralen en wat past bij het werven van klanten.

Ik ben geboren op 26 juni 1990 en woon in Stramproy.

Persoonlijkheid

Ik word enthousiast van een goed ontwerp, sterke teksten en een goede technische ondersteuning. Wanneer ik deze pijlers combineer, ben ik op mijn best. Ik ben een harde werker die snel schakelt en houdt van een uitdaging. Als de klant blij is, ben ik het ook.

Talen

Nederlands Moedertaal
Engels Vloeiend
Duits Vloeiend
Frans Matig

Kennis en vaardigheden

Adobe Dreamweaver
x x x x x
Adobe Illustrator
x x x x x
Adobe InDesign
x x x x x
Adobe Lightroom
x x
Adobe Photoshop
x x x x x
Adobe Premiere
x x
Audacity
x x x
Bootstrap
x x x x x
Conversie optimalisatie
x x x
Copywriting
x x x x
CSS3
x x x x x
Google Analytics
x x x
HTML5
x x x x x
JavaScript
x x
jQuery
x x x x
Notepad++
x x x x x
SEO
x x x
Wordpress
x x x x

Werkervaring

Werkgever: Intelly
Functie: Media Designer / Grafisch vormgever
Periode: 2014 - heden
Taken: Intelly is een bedrijf dat zich specialiseert in online administratiesoftware voor het MKB. Klanten voeren zelf hun administratie en worden daarbij ondersteund door Intelly personeel. Er was een nieuw product speciaal voor de mondzorgbranche in ontwikkeling. Intelly wilde dit graag promoten, maar ze wisten niet zo goed hoe. Er bestond enkel een logo en een minimale website.
Mijn taak was om de huisstijl verder te definiƫren en samen met een Sales medewerker ervoor te zorgen dat Intelly op de kaart werd gezet. We zijn Intelly gaan promoten op beurzen en via vakbladen. Hiervoor heb ik alle advertenties, popup banners, flyers, beursstand, giveaways en online nieuwsbrieven ontworpen. Voor dit nieuwe product moest ook de website uitgebreid worden. Hiervoor heb ik een nieuw stukje website opgezet en alle teksten geschreven (rekening houdend met SEO), het webdesign verzorgd en de gehele website responsive gemaakt.
Het resultaat hiervan is dat deze branche op de website vaker bezocht wordt, dat we op betere zoekwoorden gevonden worden en dat de prospects aangeven onze advertenties al eerder te hebben gezien en meer willen weten over ons product. Het klantenbestand voor deze branche is inmiddels vervijfvoudigd.
Kennis en vaardigheden: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Lightroom, Bootstrap, HTML5, CSS3, jQuery, Conversie optimalisatie, Copywriting, SEO, Google Analytics, Notepad++
Werkgever: Pieters Photo Group (afd. Kids Profi-Portrait)
Functie: Grafisch vormgever / DTP-er
Periode: 2012 - 2014
Taken: Kids Profi-Portrait is een onderdeel van Pieters Photo Group en is marktleider op het gebied van kinderfotografie in supermarkten. Klanten kunnen van hun kind een foto laten maken en deze later op diverse manieren kopen.
Ik was verantwoordelijk voor de flyers, posters en online nieuwsbrieven ter promotie van de fotografiedagen. Hiervoor had ik elke week een deadline om dit te maken en op te sturen naar de juiste locatie. Daarnaast maakte ik de fotoboeken die besteld werden. Hiervoor waren vooraf enkele foto's geselecteerd en deze moesten in de standaard layout van het fotoboek geplaatst worden. Hierbij golden enkele regels, maar wanneer de foto's dit niet toelieten, moest er een oplossing gevonden worden. Ook was er soms de wens van de klant om het een en ander te retoucheren. Buiten de fotoboeken konden klanten ook gadgets bestellen zoals muismatten, mokken, t-shirts e.d. Deze vervaardigde ik ook met de door de klant aangeleverde foto.
Het resultaat van deze werkzaamheden was dat alle promotiematerialen op tijd in de winkels lagen en dat de klanten de gadgets op een goed vervaardigde manier ontvingen.
Kennis en vaardigheden: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, interne fotoboeksoftware, kwaliteitsbewaking

Opleidingen en cursussen

 • Copywriting (certificaat)
 • Conversie optimalisatie (certificaat)
 • Zoekmachine optimalisatie (certificaat)
 • SEO voor lokale ondernemers (certificaat)
 • SEO voor webdevelopers (certificaat)
 • Twitter (certificaat)
 • Facebook (certificaat)
 • Facebook adverteren (certificaat)
 • Instagram (certificaat)
 • Wordpress (certificaat)
 • Google Analytics (certificaat)
 • Google Ads (certificaat)
 • E-mailmarketing (certificaat)
 • English Language & Culture (HBO - Minor) - Fontys Lerarenopleiding Sittard
 • ICT & Media Design (HBO - Major) - Fontys Hogeschool ICT Eindhoven