Jenna

Webdesign

Webdesign is een groot deel van mijn opleiding geweest. In de loop der jaren heb ik in mijn vrije tijd enkele websites mogen ontwerpen welke hier zijn weergegeven. Ik heb voor deze websites gebruikgemaakt van: Wordpress, Bootstrap, HTML5, CSS3.
Nijsmolenbuurt

Nijsmolenbuurt

De buurt rondom de Nijsmolen in Stramproy wordt de "Nijsmolenbuurt" genoemd. Mensen in deze buurt hebben het initiatief genomen om allerlei activiteiten bij de Nijsmolen te organiseren. Dit om meer saamhorigheid in de buurt te creƫren. Hierbij wilden ze graag ook het internet aanspreken.
Mij werd gevraagd een website te maken waarop makkelijk nieuwsberichten geplaatst kunnen worden. Daarnaast wilden ze ook voor iedere buurtgroep een aparte pagina maken, zodat elke groep zijn eigen beheer van de website kan doen. En een laatste punt was dat er ook oproepjes geplaatst konden worden, zodat buren elkaar kunnen helpen. De website moest te beheren zijn door personen die weinig verstand hebben van websites.
Ik heb gekozen voor een Wordpress website waar meerdere beheerders de website kunnen onderhouden. Ieder met zijn of haar eigen rechten. Alle wensen van de beheerders zijn in deze website verwerkt en in de loop der tijd zijn er nog enkele uitbreidingen geweest. De website wordt vrij actief gebruikt om nieuws te plaatsen.

www.nijsmolenbuurt.nl

Schutterij St. Catharina

De schutterij St. Catharina in Stramproy wilde graag meer jonge mensen aantrekken. Ze hadden al een website, maar deze was qua vormgeving en techniek verouderd. Ze dachten dat een nieuw ontwerp wellicht meer jonge mensen zou aanspreken.
Ze vroegen mij een nieuwe website te maken die ze zelf konden beheren. Daarnaast wilden ze een koppeling met Facebook en de mogelijkheid om nieuwsberichten te plaatsen. Ik heb hierom gekozen voor een Wordpress website en heb een kleine handleiding geschreven hoe ze bepaalde zaken konden aanpassen. Omdat het doel was om meer jonge mensen aan te trekken. Heb ik meteen op de homepage een call to action voor contact opnemen geplaatst.
De website wordt momenteel regelmatig aangepast.

www.st-catharina.nl
schutterij sint catharina
pianodocente antoinette boelaars

Pianodocente Antoinette

Pianodocente Antoinette had een verouderde website waarmee ze veel tijd kwijt was om deze te onderhouden. Daarnaast was het ontwerp niet helemaal in de smaak.
Mij werd gevraagd een nieuw ontwerp te maken en ervoor te zorgen dat het makkelijker te onderhouden was. Ik heb gekozen voor een Wordpress website in een klassieke look.
Antoinette kan nu sneller haar website bijwerken en krijgt vaak via de website aanmeldingen voor proeflessen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe responsive website.

www.pianodocente.nl